WONINGONTRUIMING LEIDSCHENDAM BIEDT U HULP EN ADVIES BIJ HET LEEGMAKEN VAN UW HUUR OF KOOPWONING. BEL 070-215 88 23 VOOR PRIJSINDICATIE.

WONINGONTRUIMING Leidschendam is een onderdeel van Woningontruiming Den HaagVerhuist u naar een andere huurwoning? Of heeft u een woning gekocht? Moet uw moeder plotseling kleiner wonen? Of moeten uw grootouders naar een bejaarden- of verzorgingstehuis? Verhuizen is stressvol, hectisch en intensief. WONINGONTRUIMING LEIDSCHENDAM schiet u graag te hulp! We zijn goedkoop, snel en efficiënt en ontruimen al vanaf 150 EUR…volgens uw wensen. U belt en wij staan voor de deur…. 

 

WONINGONTRUIMING LEIDSCHENDAM IS UW BESTE KEUZE BIJ HET ONTRUIMEN, LEEGMAKEN, OPRUIMEN EN VEEGSCHOON OPLEVEREN VAN UW WONING, PAND OF KAMER.

 

Wij zijn uw goedkope oplossing op al uw verhuiszorgen. Onze ervaren medewerkers volgen uw richtlijnen en werken heel zorgvuldig en discreet. Er wordt gebruik gemaakt van speciale inpakmateriaal om uw spullen te beschermen. Normaal verhuizen we u in 2 dagen, maar onze spoedservice kunt u ook inschakelen voor een 1 daagse verhuizing.

 

woningontruiming leidschendam

woningontruiming leidschendam

Meubilair en andere goederen die u tijdens de ontruiming kwijt wil, nemen wij graag over. Die schenken wij aan goede doelen, zodat ze hergebruikt kunnen worden. Zo besparen wij het milieu. Op deze manier worden ook de on- en minvermogenden van onze samenleving geholpen. Kapotte en onbruikbare spullen brengen wij verantwoord naar de gemeentelijke milieustraat voor recycling.

Wilt u uw tuin of garage ontruimen? Ook dat doen we graag voor u!

 

 

 

Woningontruiming Leidschendam voert de volgende werkzaamheden voor u uit :

Demontage en montage van meubels.

Het veilig en efficiënt in- en uitpakken van dozen en meubilair.

Taxeren van inboedel.

Het opslaan van uw meubilair en andere spullen.

Het transporteren van de inboedel.

Schoonmaken van bijv. de badkamer, vensterbanken enz.

Inkoop van meubels en andere spullen.

Advies en hulp geven bij tuinonderhoud.

Onderhouds- en reparatie- werkzaamheden.

Ontruimen, van zolder tot kelder.

Verwijderen van de vloerbedekking en elektronische installaties.

 

Onze senioren,minder validen en hulpbehoevenden zijn ook onze bijzondere klanten. Voor deze trouwe groep hebben wij een breed pakket aan diensten. Alle speciale aanvragen hebben wij tot nu toe naar tevredenheid uitgevoerd. We gaan altijd discreet om met persoonlijke spullen en kunnen het nieuwe onderkomen bezemschoon en woon klaar opleveren.

 

Wij werken 7 dagen per week van 8:00 u. – 23:00 u. U kunt ons alles vragen,wij geven gratis advies en denken met u mee. We ontruimen al vanaf 150 EUR. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel gerust op 070 215 88 23 of stuur een mail naar info@woningontruiminghaaglanden.nl

 

Onze adviseur komt gratis langs en onze prijsopgave is vrijblijvend! U bent tot niks verplicht!