Woning Leegmaken Leiden maakt uw woning leeg en bezemschoon volgens eisen woningbouw of makelaar. Zelfs binnen een paar dagen kan uw koopwoning kaal en schoon opgeleverd worden. BEL 070-215 88 23 voor gratis offerte.

Of het nu gaat om een woonhuis, flat of senioren woning, u kunt altijd bij Woning leegmaken Leiden terecht voor elk project. Omdat geen één situatie hetzelfde is, is het goed om te weten dat Woning leegmaken Leiden ervaring heeft om in te schatten wat er bij het leeg halen van een woning komt kijken.

Het kan zijn bijvoorbeeld dat u vóór een bepaalde tijd de ruimte leeg moet opleveren i.v.m. huur of hypotheek. Door goed te luisteren naar uw wensen kan de team van Woning Leegmaken Leiden haar eigen planning op aanpassen, zodat u niet nog eens met extra kosten komt te zitten. Wij leveren uw woning leeg en bezemschoon op.

Woning Leegmaken Leiden berekent één prijs en géén kosten achteraf. Wilt u weten hoeveel alles gaat kosten? Bel ons dan voor een gratis en vrijblijvende offerte voor kaal en veegschoon opleveren woning op  : 070 – 215 88 23

 

Woningontruiming Leiden

Woning Leegmaken Leiden levert uw woning leeg en bezemschoon conform woningbouw of makelaars eisen

Advies en begeleiding door Woning Leeghalen Leiden.

Wellicht wilt u meubels behouden of verhuizen. Ook daarin kunnen wij van Woning leegmaken Leiden u adviseren of begeleiden. Er worden van te voren duidelijk afspraken met u gemaakt, zodat wij samen weten waar we aan toe zijn en u verder niet om hoeft te kijken naar het leeg ruimen. En woning leeghalen is ons vak.

Mocht u andere specifieke wensen of vragen hebben, stel ze gerust. In veel gevallen kunnen wij u een goed advies geven. Uw wensen en voorkeuren zijn het belangrijkste voor ons.

 

Schroom niet om woning leegmaken Leiden te bellen met uw vraag, wij geven U graag antwoord of komen bij u langs om samen te kijken wat mogelijk is.

Ook klanten die in het buitenland verblijven en in Nederland een woning, inboedel of bedrijfspand moeten leeg maken, kunnen wij van dienst zijn. Wij houden U dan per email en met een fotorapportage op de hoogte van de stand van zaken. Tegenwoordig kan het zelfs met videobellen. Zo kunt u gerust zijn dat alles volgens uw wensen wordt uitgevoerd.

 

COMBINATIE LEEGMAKEN EN VERHUIZEN IS OOK MOGELIJK:

Wij doen naast een woning leeg halen in Leiden en omstreken ook verhuizingen en bieden dus een combinatie van verhuizen en leeg maken van elke woning en alles netjes afvoeren, ALL-IN. Zodat u in 1 dag uw verhuizing heeft geregeld. Alle overgebleven meubels zonder nieuwe bestemming ruimen wij netjes op en schenken aan een goed doel. Wanneer u dus nog spullen overhoud zoals afval of kapotte meubels na een verhuizing of woning leeg halen, dan ruimen wij alles netjes en verantwoord op. Elke woning leveren wij standaard netjes, kaal en bezemschoon op. De volgende bewoner kan zó intrekken.

VERHUISLIFT INZETTEN TOT 10e ETAGE  BIJ WONING LEEGMAKEN LEIDEN.

Wij kunnen tijdens het verhuizen en leegmaken van elke ruimte in LEIDEN onze verhuislift inzetten. Deze verhuislift gaat tot de 10de etage en vergemakkelijkt de klus en voorkomt schade aan uw inboedel. Tevens kunnen wij deze lift ook verhuren om bijvoorbeeld een bank naar boven te tillen. Heel handig als u geen lift heeft in uw flat.

 

Woningontruiming Leiden heeft zijn werkgebied door heel Nederland.

Dit geldt ook voor een GRATIS VRIJBLIJVENDE OFFERTE!! Wij komen graag langs om elke klus te bekijken en te bespreken, zonder verplichtingen. BEL ONS OP VANDAAG NOG OP 070 – 215 88 23.

Klik hier om terug te gaan naar de begin pagina !