Woningontruiming Leiden maakt uw woning leeg en bezemschoon volgens eisen woningbouw of makelaar. Zelfs binnen paar dagen kan uw koopwoning kaal en schoon opgeleverd worden. BEL 070-215 88 23 voor prijsindicatie of offerte.

Of het nu gaat om een woonhuis, flat of senioren woning, u kunt altijd bij Woningontruiming Leiden terecht voor elk project. Omdat geen één situatie hetzelfde is is het goed om te weten dat Woningontruiming Leiden ervaring heeft om in te schatten wat er bij het leeg ruimen tijdens een woningontruiming komt kijken.

Het kan zijn bijvoorbeeld dat u voor een bepaalde tijd de ruimte leeg moet opleveren i.v.m. huur of hypotheek. Door goed te luisteren naar uw wensen kunnen Woningontruiming Leiden haar eigen planning op aan passen zodat u niet nog eens met extra kosten komt te zitten.

Woningontruiming Leiden berekent Één prijs, gèèn kosten achteraf. Wilt u weten hoeveel het gaat kosten bel ons dan voor een gratis en vrijblijvende offerte op dit nummer : 070 – 215 88 23

Woningontruiming Leiden

Woningontruiming Leiden leverd uw woning leeg en bezemschoon conform woningbouw of makelaar

Advies en begeleiding bij Woningontruiming Leiden

Wellicht wilt u meubels behouden of verhuizen. Ook daarin kunnen wij van Woningontruiming Leiden u adviseren of begeleiden. Er worden van te voren duidelijk afspraken met u gemaakt zodat u en wij weten waar we aan toe zijn en u verder niet om hoeft te kijken naar het leeg ruimen.

Wensen of vragen bij Woningontruiming Leiden

Mocht u andere specifieke wensen of vragen hebben, stel ze gerust. In veel gevallen kunnen wij u een goed advies geven. Maar bovenal staan uw wensen voorop.

Schroom niet om woningontruiming Leiden te bellen met uw vraag, wij geven U graag antwoord of komen bij u langs om samen te kijken wat mogelijk is.

Ook klanten die in het buitenland verblijven en in Nederland een woning, inboedel of bedrijfspand moeten ontruimen, kunnen wij van dienst zijn.Wij houden U dan per email, en met een foto rapportage op de hoogte van de stand van zaken. Zodat u een gerust gevoel heeft bij de ontruiming.

COMBINATIE ONTRUIMEN EN VERHUIZEN IS OOK MOGELIJK:

Wij zijn naast een ontruimingsbedrijf in Leiden ook een verhuisbedrijf en bieden dus een combinatie van verhuizen en ontruimen ALL-IN. Zodat u in 1 dag uw verhuizing heeft geregeld en alle overgebleven meubels zonder nieuwe bestemming door ons tevens laat opruimen en schenken aan een goed doel. Wanneer u dus nog spullen overhoud zoals afval of kapotte meubels na verhuizing en u wilt deze weg hebben… Dan kunnen wij dit ook voor u uitvoeren. Zodat de nieuwe bewoners geen achtergebleven spullen in de woning krijg aangeboden.

 

VERHUISLIFT INZETTEN TOT 5e ETAGE.

Wij kunnen tijdens het verhuizen en ontruimen en LEIDEN onze verhuislift inzetten. Dit vergemakkelijkt de klus en voorkomt schade. Tevens kunnen wij deze lift ook verhuren zodat u ons kunt benaderen voor een aankoop van een bank om deze naar boven te tillen.

 

Woningontruiming Leiden heeft zijn werkgebied door heel Nederland.

Dit geldt ook voor een GRATIS VRIJBLIJVENDE OFFERTE!!

Met vriendelijke groet,

Woningontruiming Leiden

070 – 215 88 23

Klik hier om terug te gaan naar de begin pagina !