Woningontruiming Delft bied de totaal oplossing bij het opruimen,leeg maken en bezemschoon opleveren van uw woning bij overlijden of verhuizing. Tevens inkoop van meubelen en inboedels mogelijk. Wij maken woningen leeg en bezemschoon conform woningbouw eisen of makelaars normen. Wanneer u een afspraak maakt voor het ontruimen van een woning in Delft kunnen wij binnen 1 week deze woning leeg en veegschoon voor U hebben opgeleverd. Bel voor een prijs indicatie of offerte 070-215 88 23

Woningontruimingsbedrijf Delft is een relatief jong en dynamische instelling en gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en woonruimte van ouderen welke zijn gestorven. Wij bieden deze hulp aan voor de partners en de erfgename en willen ons graag onderscheiden door onze professionele en persoonlijke aanpak en zetten ons af tegen de commerciële ondernemers welke zich hier mee bezig houden.

Woningontruiming Delft verzorgt deze dienstverlening voor u met een totale service op maat.

Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

WoningOntruiming delft

 

Waar bestaat onze service uit:

* Het ontruimen van woningen, appartementen en kamers
* De woning in oude staat terug brengen
* De tuin in goede staat brengen
* Schilder en Schoonmaak werk
* Verhuizing Delft
* Stofferen verwijderen van de woning

Bel ons op voor het maken van een afspraak!

Landelijke Telefoon Centrale 070 – 215 88 23

Het goede gevoel.

WoningOntruiming DELFT werkt niet vanuit een commercieel oogpunt en willen zo ook een maatschappelijke bijdrage leveren aan charitatieve instellingen die mensen in nood helpen. Dit doen wij door een deel van de bruikbare inboedel of boedel aan instellingen te leveren als de Weg Geef STICHTING in Den Haag.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Vraag om een gratis vrijblijvende offerte.

Ook een hennepplantage / wietkwekerij kunnen wij vakkundig verwijderen en afvoeren. Vaak zijn er aanpassingen gedaan aan de woning en of moeten er hennep materiaal worden weg gehaald. Wij kunnen uw woning weer toegankelijk maken en schoon opleveren na een hennepkwekerij of wiet plantage.

Woningontruiming Delft is u graag van dienst!

 

Met vriendelijke groet,

Woningontruiming Delft

070-215 88 23