Spoed Ontruiming Den Haag biedt in sommige gevallen (zoals bij overlijden) een spoedontruiming aan.

Hiervoor bieden wij onze 24 uurs spoed ontruiming service aan. Spoedontruiming Den Haag is dag en nacht bereikbaar en kan woningen, huizen en appartementen binnen 1 dag leegruimen.

Bel : 070 – 215 88 23.spoed ontruiming

Bij noodzakelijke verhuizing, overlijden of als u tijdslimiet heeft kunnen wij voor u de perfecte totaaloplossing zijn.

  • Wij bieden deze spoed ontruiming aan bij onder andere overlijden,verhuizen, samenwonen of emigreren.
  • Wij voeren de totale ontruiming binnen de door u gestelde tijdslimiet en zorgen ervoor dat de gehele woning bezemschoon wordt opgeleverd.
  • Tevens houden wij ons bezig met het milieubewust afvoeren van uw afval en steunen tevens goede doelen door het inzamelen van bruikbare spullen voor de derde wereldlanden.
  • Gaatjes vullen in de muur, gordijnen, vloerbedekking en lijmresten verwijderen behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.
  • Zelfs uw tuin kan door onze professionele hoveniers met zorg aantoonbaar worden gemaakt.

 

Bruikbare meubels en spullen die spoedontruiming Den Haag tijdens het opruimen tegenkomt wordt geschonken aan de Weggeef Winkel in Den Haag.

In deze winkel kunnen mensen al deze spullen gratis ophalen. Het gaat om mensen met een laag of geen inkomen. Door aan hum te schenken, verbeter je niet alleen de kwaliteit van hun leven, maar je bespaart ook het milieu. Zo krijgen heel veel spullen een tweede bestemming. Dat, helemaal dankzij u!

Woning Ontruiming Den Haag