Huisontruiming Nootdorp biedt de totaal oplossing bij een huis ontruiming na verhuizing of overlijden. Tevens inkoop van meubelen en inboedels mogelijk tijdens een huisontruiming in Nootdorp.

Huisontruiming Nootdorp is een bedrijf dat u hulp biedt bij het ontruimen, verhuizen, vloeren verwijderen en inboedel afvoeren. Wij hebben een leuk bedrijf met betrouwbare erkende ontruimers in dienst welke dag in dag uit voor u klaar staan. Voor Huisontruiming Nootdorp is geen klus te gek..

Wij verzorgen deze dienstverlening voor u met een totale service op maat. Ook lastige klussen zoals vloerverwijdering of behang verwijderen doen wij ook voor U. Dit tegen een zeer scherpe aanbod.

Huisontruiming Nootdorp

Huisontruiming Nootdorp

Huisontruiming Nootdorp werkt samen met Woningontruiming Den Haag en heeft een jarenlange ervaring op gebied van ontruimen en verhuizen. Wij bieden tevens opslag aan voor korte of lange termijn. Wij kunnen U op elk moment een geschikte opslagbox aanreiken.

Waar bestaat de service van Huisontruiming Nootdorp uit:

* Het ontruimen van woningen, appartementen en kamers,
* De woning in oude staat terug brengen,
* De tuin in goede staat brengen,
* Schilder, Behangverwijderen en Schoonmaakwerk,
* Verhuizingen van A naar B
Inzetten van een eigen Verhuislift tot 5e etage ( ook verhuur mogelijk )

Bel ons op voor het maken van een afspraak! Telefoonnummer : 070 -215 88 23 voor een prijsindicatie of offerte aanvraag.

Het goede gevoel.

Wij werken niet vanuit een commercieel oogpunt en willen zo ook een maatschappelijke bijdrage leveren aan charitatieve instellingen die mensen in nood helpen. Dit doen wij door een deel van de bruikbare inboedel of gehele inboedel aan deze instellingen namens U te schenken. Deze stichtingen delen vervolgens alle bruikbare uitgesorteerde meubels en huisraad weer gratis uit aan minderbedeelde mensen. Ook armoede is in ons lang aanwezig.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Huisontruiming Nootdorp

Hier kunt u terug naar de homepagina