HUIS LEEGMAKEN DEN HAAG EN ALLE MEUBELS AFVOEREN IN DEN HAAG EN OMSTREKEN SNEL EN GOEDKOOP BEL 070-215 88 23 VOOR PRIJSINDICATIE OF OFFERTE AFSPRAAK.

Huis Leegmaken en bezemschoon opleveren, volgens woningbouw of makelaarseisen. Bel voor een gratis, vrijblijvende offerteaanvraag of prijsindicatie.

Wij zijn een snel groeiend, dynamisch bedrijf, dat zich helemaal heeft gespecialiseerd in het snel en efficiënt leegmaken en bezemschoon opleveren van huizen.

Huis ontruiming Den Haag krijgt vaak de opdracht tot ontruiming bij een sterfgeval. Voor de nabestaanden kan het leegruimen van een huis in een dergelijke situatie erg confronterend zijn. Om u in deze zware periode te ontlasten, nemen wij deze taak van u over. U kunt zich dan met de andere belangrijke zaken bezighouden.

 

Huis ontruiming Den Haag onderscheidt zich van de concurrentie door haar servicegerichte instelling, discretie en klantvriendelijkheid.

huis leegmaken

Huis Ontruiming Den Haag biedt u deze totaaloplossing bij het leegmaken en bezemschoon opleveren van huizen en panden.

Welke werkzaamheden kunnen wij doen voor u?

* Ontruimingen en bezemschoon opleveren van de woning.

* Vloerbedekking en elektrische installaties verwijderen.

* Bouwkundige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

* Milieubewust afvoeren van onbruikbare spullen.

* Taxeren en inkoop van meubels.

* Schoonmaakwerkzaamheden van bijvoorbeeld de vensterbanken, de badkamer, de keuken enz.

* Wij bieden u een opslagruimte aan.

* Verhuizingen.

* Advies en hulp bij tuinonderhoud.

* Monteren en demonteren van meubels.

 

 

Huis Ontruiming Den Haag schenkt alle bruikbare spullen aan mensen die het hard nodig hebben.

We steunen liefdadigheidsinstellingen. Regelmatig schenken wij meubels en bruikbare goederen aan sociale doelen.  Zo dragen wij onze steentje bij aan onze samenleving en maken mensen blij. 

 

Contact.

Wij komen na telefonisch contact op afspraak voor een geheel vrijblijvend prijsopgave. U bent tot niks verplicht. Wij werken landelijk en zijn 24/7 beschikbaar. Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten. Onze adviezen zijn gratis en we denken graag met u mee! BEL OP 070 – 215 88 23 voor informatie of een gratis offerte voor een huisontruiming.

 

Klik hier om terug te gaan naar de begin pagina !