Bejaarden woning ontruimingsbedrijf.

Wij bieden u de totaaloplossing bij het leeg ruimen, opruimen en bezemschoon opleveren van uw bejaarden woning bij overlijden of verhuizen naar een zorginstelling.

Vaak moeten ouderen door gezondheidsredenen of -klachten verhuizen naar een bejaarden woningen. In zo’n situatie moeten zaken geregeld worden zoals : het opzeggen van de huur, de huidige woning opleveren en alle inventaris inpakken. Een bejaardenwoning of verzorgingsflat is vaak kleiner en niet alles uit uw woning kan worden meegenomen. Waar moet u de overige huisraad laten? Misschien moeten er ook nog meubels verhuisd worden voor het ontruimen kan beginnen….en wie gaat u helpen? Bejaardenwoning ontruimen doet verhuizingen en ontruimingen in heel Den Haag en omstreken.

 

 Wij nemen alle werkzaamheden van u over en zorgen ervoor dat u zelf niets hoeft te doen. U kunt ons inschakelen in de volgende gevallen :

  • U wilt verhuizen naar een bejaardenhuis.bejaarden woning
     Senioren Woning Ontruiming, bel 070-218 88 23.
  • Er is een overlijden.
  • U wilt emigreren.
  • U wilt verhuizen.
  • U gaat samenwonen.

U kunt ons dan bellen voor het maken van een afspraak om bij u langs te komen en een gratis vrijblijvende offerte aan te reiken. Wij bespreken alles met u en bekijken samen met u naar de werkzaamheden en mogelijkheden.

Wij schenken bruikbare spullen aan de Weg Geef Winkel. Deze Weg Geef Winkel delen alle ingebrachte goederen gratis aan kansarme mensen uit. Uw overbodige spullen nemen wij daarom graag over bij de ontruiming/verhuizing.

Is er een familielid in een bejaardenhuis overleden en heeft u snel hulp nodig voor het leeg maken van de woning?

Voor het ontruimen van een bejaarden woning kunt u ons altijd bereiken op 070 – 215 88 23. Wij werken met zorg en respect voor de ouderen. Wilt u voorlopig wat spullen opslaan en heeft u zelf geen ruimte? Wij bieden u een kleine opslagruimte aan voor de spullen van uw dierbare. Dan kunt u rustig besluiten wat u gaat doen met de spullen en in de tussentijd zijn de waardevolle spullen droog, veilig en verzekerd! Wij zijn 24/7 te bereiken op 070 – 215 88 23.