Wij komen uw meubels ophalen en grof huisvuil in Den Haag.

Meubels ophalen en grof huisvuil is vaak geen makkelijke klus.

Een huis of appartement moet worden opgeruimd. Veel mensen willen meubels en grof huisvuil naar de gemeente vuilstort plaats brengen. Vaak moet hiervoor een bus of auto met aanhanger worden geregeld en in het weekend tijd vrij worden gemaakt. Tevens moeten mensen vrij nemen en vaak een beroep doen op familie of vrienden die te hulp willen staan bij het weg brengen van deze spullen.

Wanneer u bijvoorbeeld slecht ter been ben, of u hebt zelf weinig tijd? Dan kunt u ons bellen voor het meubels ophalen van uw zolder, Schuur of gehele woning. Wij zorgen dan dat uw grof huisvuil netjes wordt afgevoerd naar het dicht bijzijnde gemeentewerf- milieustraat in Den Haag.

Wanneer U belt naar een kningloop voor meubels ophalen krijgt u vaak te horen wij hebben het te druk of kunnen pas over 3 weken langs komen. Vooral wanneer u 2e etage of hoger woont is het lastig voor de kringloop om langs te komen en uw meubels ophalen.

Vaak krijgen wij van oudere mensen de opdracht een herenwoning of 66 plus aanleunwoning de meubels op te halen en grof huisvuil op te ruimen. Wij maken dan samen een afspraak om te bekijken er allemaal moet worden opgeruimd. Het huisvuil word dat gesorteerd en uitgezocht wat kan worden geschonken aan de Weg Geef Winkel in Den Haag. Deze stichting geeft deze spullen gratis aan mensen die het hard nodig hebben.

grof huisvuil

Wij zorgen dat uw spullen op een milieu verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd. De spullen worden gescheiden vernietigd.

wij kunnen uw meubels ophalen en grof huisvuil of groot afval laten ophalen?

Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken via de Grofvuiltelefoon of het onlineformulier.