Winkelpand leegruimen en bezemschoon opleveren

Winkelpand leegruimen en bezemschoon opleveren in Den Haag en omstreken conform eisen makelaar. Bel voor een prijsindicatie naar 070- 215 88 23 of offerte afspraak.

Wij zijn een ontruimingsbedrijf. Wij bieden hulp met winkelpand leegruimen en bezemschoon opleveren in Den Haag. Dit is een totaaloplossing tegen een zeer scherpe prijs en nemen u alle zorgen omtrent het ontruimen uit handen.

Winkelpand leegruimen en veegschoon opleveren in Den Haag

Winkelpand leegruimen en veegschoon opleveren in Den Haag

Snel en gemakkelijk uw winkelpand leegruimen en bezemschoon opgeleverd?

U wilt bijvoorbeeld het interieur van uw winkel moderniseren. Of u wilt verhuizen naar een nieuwe locatie? Wij bieden u als verhuisbedrijf een totaaloplossing. Naast het verhuizen van uw huidige winkelpand naar een nieuwe locatie ontruimen wij ook uw oude winkel bezemschoon zoals men dit van u eist. In nauw overleg met u als opdrachtgever brengen we de werkzaamheden in kaart. Deze werkzaamheden houden in dat wij uw winkelpand zo kaal mogelijk zullen opleveren. Ook vloerbedekking inclusief lijmresten zullen wij uitvoeren. Wij zullen u een offerte afgeven met een totaalprijs voor het afleveren van een huurpand zoals de eigenaar deze opgeleverd wenst.

Winkelpand leegruimen en tegelijk een goed doel steunen?

Soms is het winkelinterieur nog in zo bijzonder goede staat em is het zonde om dit af te voeren. Wij schenken zoveel mogelijk winkel inventaris aan verschillende stichtingen welke deze gratis kunnen uitdelen. Bruikbare meubels zullen wij daarom voorzichtig inpakken en zorgvuldig verhuizen naar een goede doelen stichting. Zo kunnen wij samen mensen blij maken..

Winkelpand leegmaken en bezemschoon opleveren Den Haag voert de volgende werkzaamheden uit:

  • Verhuizen van winkelpand locatie A naar B.
  • Wij ruimen uw oude winkelinventaris op en bruikbare spullen schenken wij aan stichtingen.
  • Wij nemen alle afval mee wat is achtergebleven na een verhuizing. Rommel brengen wij naar een milieustraat.
  • Wij zullen het winkelpand verder strippen: lampen verwijderen,vloerbedekking verwijderen incl lijmresten, kabels en aangebrachte accessoires verwijderen, reclame borden aan de gevel verwijderen en stickers op de ramen eraf halen…
  • Kortom uw winkelpand wordt kaal en bezemschoon opgeleverd.

Bel voor meer info of prijsindicatie naar 070-215 88 23 of email info@woningontruiming.net. Wij zijn altijd bereikbaar of bellen direct terug.. Wilt u spoed? ook binnen 2 dagen kunnen wij uw winkelpand ontruimen indien nodig.