Werkwijze

Werkwijze, vakkundig en milieubewust Woning ontruimen in Den Haag.

Woning Ontruiming Den Haag is een nationaal geori├źnteerd bedrijf en biedt hulp bij woning ontruimingen in alle plaatsen van Nederland. Elke dag ontruimen wij woningen en zorgen voor tevreden klanten. Wij bieden onze ontruimingshulp aan van Zolder tot kelder en tuin tot garage. Niets is ons teveel gevraagd.

In onderstaand treft u onze werkwijze woning ontruimen aan:

  1. U neemt contact met ons op via ons telefoonnummer 070-215 88 23 of via email : info@woningontruiminghaaglanden.nl
  2. Vervolgens kunnen wij u alle informatie verstrekken wat u van ons vraagt. Een afspraak maken voor een gratis vrijblijvende offerte is natuurlijk ook mogelijk.
  3. Voor een offerte aanvraag komen wij liever bij u langs. Dit gebeurt gratis en vrijblijvend. Tijdens onze bezoek wordt bekeken om hoeveel werk het gaat, hoe de situatie zich bevindt ( lift , etages , parkeren vrachtauto, man kracht nodig,…
  4. Tijdens deze bezoek kan tevens gekeken worden naar eventuele waardevolle meubels of goederen welke wij van u kunnen inkopen. Dit wordt dan eventueel met de rekening van de ontruiming verrekend.
  5. Alle werkzaamheden en bovenstaande zaken worden tijdens onze bezichtiging nadien schriftelijk vastgelegd en via email aan u verzonden.
  6. Indien u akkoord bent gegaan met onze voorstel / offerte kunnen wij op afgesproken datum en tijdstip starten met de werkzaamheden. Als voorkeur hebben we liefst dat mensen binnen 1 week aangeven wanneer wij een woning of pand mogen ontruimen. Echter wanneer nodig kunnen wij ook binnen 2 dagen starten met de werkzaamheden. Gemiddeld duurt een ontruiming van een woning 1 dag.
  7. De dag van de ontruiming is aangebroken. U zorgt ervoor dat er iemand s`morgen aanwezig is voor het openen van de deur en ons te begeleiden. Echter u kunt ervoor kiezen om tijdens het ontruimen zelf niet aanwezig te zijn. Wij zullen conform afspraak de woning of pand netjes ontruimen. Wanneer wij klaar zijn met de ontruiming nemen wij telefonisch contact met u op. Samen zullen wij dan de woning doorlopen en u zult ervaren dat alles volgens afspraak is uitgevoerd.
  8. Na het goed bevinden en opleveren van de woning tussen ons als Woning Ontruiming Den Haag en u als opdrachtgever, overhandigen wij u onze factuur en uiteraard de sleutels van de woning krijgt u weer terug.

Bel woningontruiming Den Haag : 070 – 215 88 23 – direct contact met een medewerker

Uit onze werkwijze kunt u opmaken dat ontruimen van een woning onze vakgebied is. Ons bedrijf heeft veel ervaring en wij ontruimen dan ook elke dag huizen,panden,gebouwen en appartementen.

werkwijze ontruimen na overlijden

ontruimen na overlijden

Vakbekwaam

Alle medewerkers zijn keurig opgevoed en behandelen uw spullen met respect. U zult onze medewerkers beleeft en vertrouwd ervaren. Onze personeelsbestand is ook goed opgeleid en hebben altijd als verhuizers gewerkt. Door de jarenlange ervaring als verhuizers weten wij ook sneller te werken en pakken we alles voorzichtig en kundig in. Wij zijn daarom geen slopers en of bouwvakkers. Uw spullen en woning is daarom bij ons in goede handen.

Milieu

Tijdens het ontruimen letten we ook op het milieu. Wij proberen zoveel mogelijk te recyclen. Wat bruikbaar is schenken wij aan goede doelen. Van gordijnen tot kleding van kasten tot bankstellen kunnen wij echt allemaal mensen bij mee maken door het te schenken aan onze goede doel “De Weg Geef Winkel”.

Door dit te scheiden en apart te verwerken dragen we een steentje bij aan een beter milieu. Veel van de meubelen worden dus opnieuw gebruikt. Het schenken geeft echt een goed gevoel.