VLOERBEDEKKING VERWIJDEREN BEL 070 – 215 88 23

Snel uw vloerbedekking verwijderen en afvoeren binnen Den Haag en uw woning veegschoon opleveren conform woningbouweisen. Ook lijmresten kunnen wij verwijderen. Telefoonnummer voor prijsindicatie voor een vloerbedekking verwijderen? Bel 070-215 88 23.

Zit uw vloerbedekking vast of gelijmd en is vloerbedekking verwijderen lastig? Krijgt u de gelijmde zeil of vinyl niet los? Geen probleem! Bel Woningontruiming Den Haag en wij nemen u al deze zorgen geheel uit handen. Contact ons op 070-215 88 23. Onze ervaren medewerkers hebben veel ervaring en kunnen elke vloerbedekking verwijderen. Of het gaat om linoleum, tapijt, naaldvilt, kurk, rubber, laminaat, sportvloeren, vinyl enz.  Woning Ontruiming Den Haag verwijdert alle soorten vloerbedekkingen zonder probleem.

Wij beschikken over speciale machines om onze werkzaamheden als vloerbedekking verwijderen vakkundig uit te voeren.

Speciaal voor de grote oppervlaktes en hardnekkig vastgeplakte vloerbedekking beschikt Woningontruiming Den Haag over speciale machines en gereedschappen die door hun geringe afmetingen, in elke ruimte inzetbaar zijn.We beschikken over een machine die 9 uur lang op accu’s kan draaien. Doordat de machine gevoed wordt door accu’s, maakt hij nagenoeg geen geluid en is dus inzetbaar in ziekenhuizen, scholen, bejaardentehuizen en andere locaties, waar geen lawaai mag worden gemaakt. Hierin is Woningontruiming Den Haag uniek in en onderscheidt zich van andere bedrijven..

 

Door het gebruik van dit economisch verantwoorde machine heeft u als klant een aantal voordelen :

  • minder manuren, meer productie en dus snellere oplevering mogelijk.
  • geen rendementsverlies door vermoeidheid van stoffeerders.
  • Minder beschadigingen aan de ondervloer.
  • Eenvoudige kostencalculatie.

 

Waarom vloerbedekking verwijderen?

De vloerbedekking zit aan de randen bevestigt door middel van spijkerlatjes. Deze spijkerlatjes worden op de betonnen vloer gespijkerd en zorgen ervoor dat de vloerbedekking strak en vast komt te liggen. Vaak worden er dan ook ondertapijt gebruikt. Deze is te herkennen aan de grijze kleur. Door dit systeem ligt de vloerbedekking niet geplakt. U kunt deze vloerbedekking verwijderen zonder het beton of de houten vloer te beschadigen.

Ech

vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking verwijderen

ter komt het ook voor dat in sommige gevallen het tapijt aan het beton of de houtenvloer is vastgelijmd. Deze lijm moet er dan voor zorgen dat het tapijt strak en vast op de vloer komt te liggen. Dit geeft alleen een groot probleem wanneer u de woning leeg en bezemschoon wilt opleveren. De woningbouw eist meestal dat de vloer van de woning vrij van tapijt en vloerbedekking  moet worden opgeleverd, volgens hun reglement. De vloerbedekking verwijderen is dan een lastige klus. Zodra u de vloerbedekking verwijdert,  moet u ervoor zorgen dat u de houten of betonnen vloer en de toplaag van je vloer niet beschadigt. De lijmresten die achter blijven na het verwijderen van de vloerbedekking moeten dan worden bewerkt tot een gladde oppervlakte.

 

Meer informatie over vloerbedekking verwijderen, bel of mail ons !


We besteden aan elke opdracht veel aandacht. Alle afspraken worden vooraf vastgelegd in een overzichtelijke offerte.  Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave snel contact met ons op. Wij staan op werkdagen en zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur voor u klaar. Ons email is info@woningontruiminghaaglanden.nl of  bel op 070-215 88 23.

 

Klik hier om terug te gaan naar de begin pagina !