Verhuisbedrijf Den Haag.

 Verhuisbedrijf Den Haag te bereiken op tel. 070 – 215 88 23

Wij bieden u hulp bij verhuizen

Verhuisbedrijf Haaglanden bel voor goedkoop en snel verhuizen van A naar B 070-215 88 23. Wij bieden u alle mogelijke hulp bij uw verhuizing!

 

Iedereen verhuist wel eens in zijn leven en de een wat vaker dan de ander. Toch is het altijd weer een flinke klus om alles goed in te pakken en zodanig te organiseren dat alles goed wordt overgebracht naar de  nieuwe woning. En er moet veel geregeld worden, zoals het opzeggen/verlengen van abonnementen, het inschrijven bij de burgelijke stand, het aanschaffen van nieuwe meubelen en huisraad of doorgeven van de adreswijziging.

Het inpakken bij de verhuizing.

Wij kunnen u bij het hele proces rondom de verhuizing van dienst zijn. Wij kunnen bijvoorbeeld al uw meubels demonteren en monteren in uw nieuwe woning. Alle huisraad en glaswerk en andere spullen kunnen wij ook inpakken en verhuizen met een verhuislift. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf het inpakwerk te doen! Glaswerk en grote meubelen doen wij wel zelf in verband met gevaar voor beschadiging.

Alles wordt ingepakt in onze gratis verhuisdozen. Het inpakken van kwetsbare meubels gebeurt efficiënt en professioneel. We hebben speciaal inpakmateriaal hiervoor. Verhuisbedrijf Den Haag gebruikt inpakfolie, bubbelfolie, verhuisdekens en plastic seal. Uw matrassen beschermen wij met matrashoezen en uw kleren zetten wij veilig, droog en kreukvrij in garderobedozen. Deze dozen bevatten garderobehaakjes, waaraan je snel en gemakkelijk kleding in kunt hangen.

 

Monteren in de nieuwe woning.

Na de verhuizing monteren wij alle meubels in uw nieuwe huis. Als de kasten op hun plaats staan kunnen deze direct ingericht worden en al uw verhuisdozen zetten wij op de goede plaats in de woning. De wasmachine, koelkast en droger kunnen ook worden aangesloten door ons. Als het bijvoorbeeld gaat om een seniorverhuizing, zorgen wij ervoor dat de ruimte woonklaar wordt afgeleverd. Verandering van omgeving is al stressvol en op deze manier zorgen wij voor een aangename welkom in de nieuwe woonomgeving voor onze ouderen.  Zo kunnen ze direct koffie zetten of naar de tv kijken, want alles zit al op zijn plek.

 

Bezemschoon opleveren.

Na de verhuizing zorgt Verhuisbedrijf Den Haag ervoor dat alle afval naar de gemeentelijke milieustraat wordt gebracht. Desgewenst voeren wij kleine reparaties aan het huis uit, zoals het dicht maken van kleine gaten in de muur en schilderswerk. Ook het schoonmaken van diverse ruimtes kunnen wij voor onze rekening nemen, zoals het schoonmaken van de vensterbanken, de badkamer. Wij garanderen dat elke ruimte bezemschoon wordt opgeleverd aan de klant. Of het gaat om een woning, kamer of pand. Dat ziet de klant tijdens de eindinspectie. Wij lopen samen alles na met u en als u tevreden bent, zijn wij dat ook.Verhuisbedrijf Den Haag regelt uw gehele verhuizing met een glimlach! Bel op 070 215 88 23.

 

Sociale doel.

Als u Verhuisbedrijf Den Haag een opdracht geeft, dan helpt u ook de sociale doelen. Alle bruikbare inboedel en andere goederen die u kwijt wil tijdens de verhuizing, nemen wij graag van u over. Deze schenken wij aan sociale instellingen die mensen in nood helpen.

Bij elke verhuizing komt uw hele inboedel nog eens voorbij. Ook de spullen waar u eigenlijk niet meer zo blij mee bent. Een kastje waar u nu al heel lang tegen aan kijkt of dat schilderijtje dat te lang aan de wand hangt of die stoelen die hun beste tijd al gehad hebben? U loopt met plannen om uw huis opnieuw en fris in te richten? Laat verhuisbedrijf Den Haag u helpen bij het verwijderen van de oude inboedel, des te sneller kunt u uw huis restylen!

 

Contactinformatie :

Verhuisbedrijf Den Haag

Voor meer informatie of al uw vragen kunt u bellen naar ons landelijk nummer 070-215 88 23.

Wilt u ons liever mailen? Dat kan ! Mail naar : info@verhuisbedrijfhaaglanden.nl