Wat doen wij ? Ontruimingen.

Woning Ontruiming.

Woning ontruimen is onze specialiteit die uit verschillende varianten bestaat. Naast het gewoon opruimen en bezemschoon opleveren van een woning of appartement, doen wij bijvoorbeeld ook spoed ontruimingen, deelontruimingen en senioren woning ontruimingen.

 

Boedelontruiming.

De inboedel van de woning of het pand wordt ontruimd en netjes afgevoerd. Herstel- en schilderswerkzaamheden worden niet uitgevoerd. Dit komt vaak voor wanneer een woning in de verkoop wordt gezet. Indien nodig kunnen wij de woning na het leegruimen ook helemaal schoonmaken om de verkoop te bevorderen.

 

Ontruiming zakelijk pand / winkelpand ontruiming.

Wij hebben veel zakelijke klanten die een kantoor-,winkelpand- of bedrijfsontruiming laten uitvoeren. De zakelijke klanten hebben veelal speciale eisen bij het opruimen en ontruimen van de ruimtes.

Ontruiming van zulke panden vereist de juiste expertise en planning. Dat bieden wij aan onze klanten.

 

Spoedontruiming.

Indien wenselijk kan Woningontruiming Den Haag uw woning of pand met spoed ontruimen. Wij kunnen binnen 2 dagen uw woning bezemschoon opleveren. Gaat het om een kleine ruimte, dan bieden wij u een service aan van 1 dag!

 

 

Deelontruiming.

Dit houdt in dat een deel van de inboedel enkel moet worden ontruimd en of opgeruimd. Deze dienst is vooral geschikt voor opdrachtgevers die een overschot aan inboedel. Wij ontruimen die dan graag.

 

Senioren woningontruiming.

Deze variant is vooral toegespitst op de senioren en gaat vaak samen in combinatie met een seniorenverhuizing of overlijden. Woning Ontruiming Den Haag helpt de senioren met het sorteren en inpakken van de inboedel. Er wordt een verdeling gemaakt tussen de inboedel die ontruimt moet worden en de inboedel die mee wordt verhuisd naar een veelal kleinere seniorenwoning. Ook kan het voorkomen dat de gehele woning ontruimt moet worden of dat er andere diensten verricht moeten worden zoals herstelwerkzaamheden.

 

Voor elke ontruiming is een passende oplossing, bel ons daarom voor een gratis vrijblijvende offerte op maat ! Contact ons op 070 – 215 88 23Woning Ontruiming