Wie zijn wij ?

Woning Ontruimen Den Haag in uw regio.

Het geheim schuilt in onze aanpak: klanttevredenheid én kwaliteit zijn onze voortdurende focus.

Woning Ontruiming Den Haag levert topprestaties, doordat zij het beste voor heeft met haar personeel en haalt ook het beste uit hen naar boven. Dit doen we al sinds 1994, elke dag weer.

De basis van Woning Ontruiming Den Haag is het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden bij een woning ontruiming. Wij verrichten deze werkzaamheden onder andere voor de woningbouw, makelaars en particulieren.

Bij elke afzonderlijke opdrachtgever worden de klantspecifieke wensen met betrekking tot het opruimen van de ruimte in kaart gebracht. Die worden, eenmaal goed doorgesproken, door vaste medewerkers uitgevoerd. Wij streven naar een grote betrokkenheid tussen onze mensen en de opdrachtgever cq de locatie. Waar het ons om gaat is dat het pand of woning uiteindelijk opgeleverd kan worden… wij nemen u deze zorg uit handen…

Veel aandacht besteden we aan communicatie. Hiermee bedoelen wij dat goed en regelmatig overleg met onze opdrachtgevers en medewerkers, het niveau van onze dienstverlening op peil houdt en zelfs op een hoger plan brengt.

Ook vinden wij regelmatige en goede controle op al onze servicelocaties vanzelfsprekend. Wij gaan voor kwaliteit voor onze opdrachtgevers. Daar valt eer aan te behalen. Door het voortdurend coachen en motiveren van onze medewerkers kunnen we iedere dag weer topprestaties leveren, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid de leidende factoren zijn.

Wij leveren nog ouderwets vakmanschap tegen een zeer redelijke prijs en schenken wij de nog bruikbare roerende zaken aan goede doelen.

Woningontruiming Den Haag houdt het overzichtelijk en duidelijk, één telefoontje of mail en wij komen bij u langs om een geheel gratis en vrijblijvende prijsopgaaf te doen.