Opslag ruimte

Opslag ruimte in Den Haag

Tegenwoordig is het een trend om overige delen van inboedels niet meer bij het huis op te slaan, maar in een “zelf storage” zoals Shugard of Citybox.
Bij ons kunt u ook uw meubels of complete inboedel opslaan voor een bepaalde tijd. Wij zullen dan u een prijs voor leggen per vierkante meter m2.
Wij kunnen ook uw meubels ophalen en weer terug bezorgen.

Bel voor prijs en informatie naar 070-215 88 23

Opslag ruimte in den haag
Deze opslag ruimtes worden tot de nok gevuld met spullen die niet meer gebruikt worden. Ook hierbij geld de regel: als u het lang niet gebruikt… gooi of geef het weg, of verkoop het.. U leeft nu, en ook in de toekomst zullen er genoeg spullen die u wilt hebben te koop zijn. Ons motto is “laat het kringlopen!” . Door spullen weg te gooien, weg te geven, of te verkopen schept u ruimte voor nieuwe dingen in uw leven. Woningontruiming Haaglanden kan u hierbij helpen. Stop met oppotten, gooi weg, geef weg of verkoop! Er is altijd een ander die u erg blij kan maken met de spullen die U heeft opgeslagen, en die dus niet gebruikt worden… Woningontruiming Haaglanden weet bij alledrie de oplossingen de juiste weg.