Ontruimen na overlijden.

Ontruimen na een(plotseling) overlijden.

Het overlijden van een familielid of dierbare is een vaak een aangrijpende gebeurtenis. Er moeten dan vaak allerlei zaken worden geregeld. Het leeghalen en ontruimen van de woning van de overledene komt helaas ook aan de orde. Nabestaanden hebben vaak niet de tijd en de kracht om het zelf uit te voeren. Woning Ontruiming Den Haag neemt deze pijnlijke taak geheel van u over. We voeren onze werkzaamheden op een snelle, professionele en discrete manier uit. Met respect voor deze situatie en voor de waardevolle spullen van de overledene, zorgen wij ervoor dat de woning efficiënt ontruimd en bezemschoon wordt opgeleverd. Geheel volgens de afspraak met de klant.

ontruimen na overlijden

Woning Ontruiming Den Haag

Tijdens het ontruimen van uw woning blijven er soms spullen achter.

Vaak ziet met tijdens een ontruiming om hoeveel spullen het gaat…. Meestal zijn het spullen die al vele jaren zijn opgeslagen en men weet niet wat men ermee moet. Men gebruikt het ook niet. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om waardevolle spullen aan ons te verkopen. Andere inboedel en spullen die nog bruikbaar zijn en die u niet meer wil of niet nodig heeft nemen wij graag over voor onze sociale instellingen die wij steunen. Regelmatig schenken wij die aan sociale doelen. Zo kunt u uw steentje aan de maatschappij bijdragen en de mensen in nood helpen en blij maken.

OPRUIMEN EN ONTRUIMEN NA OVERLIJDEN.

Is een familielid plotseling heen gegaan en weet u niet waar u moet beginnen met leegruimen? Bel ons en we komen gratis langs om de werkzaamheden te bespreken met u. Het uitvoeren en ontruimen van de werkzaamheden kan op zeer korte termijn plaats vinden. Wij nemen al uw  ontruimings- en opruimzorgen na een overlijden uit handen. U hoeft helemaal niets te doen. Na het leegruimen van de woning voeren wij ook alle afval verantwoord af naar de milieustraat voor recycling.

Zijn er spullen van de overledene die u nog wil bewaren, omdat u niet weet wat u ermee moet? Wij bieden u dan voor deze waardevolle spullen een opslag aan. Zo kunt u de tijd nemen om na te gaan wat u met de spullen wil doen. Uw spullen zijn in de tussentijd veilig, droog en verzekerd. En u heeft toegang tot uw spullen.

 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over het ontruimen na overlijden?

Wij zijn 24/7  bereikbaar op ons algemeen nummer : 070-215 88 23 of  stuur ons een email naar  info@woningontruiminghaaglanden.nl

Wij komen ook  ‘s avonds langs voor een gesprek!