kantoorpand bezemschoon opleveren

Kantoorpand bezemschoon opleveren in Den Haag en omstreken kan snel en  goedkoop door ons ontruimingsbedrijf voor u worden uitgevoerd. Bel voor een prijsindicatie of offerte afspraak: 070-215 88 23.

Kantoorpand bezemschoon opleveren conform eisen makelaar of verhuurder na verhuizen of faillissement.
Kantoorpand bezemschoon leegruimen en kaal opleveren is 1 van de diensten die wij kunnen leveren. Ook kunnen wij uw bedrijf eerst verhuizen naar een nieuwe locatie of opslaan in tijdelijke opslag boxen.Wij komen graag langs voor het uitbrengen van een gratis vrijblijvende offerte.

Wat houd bezemschoon opleveren van een kantoorpand in?
Het opleveren van een kantoorpand conform eisen verhuurder betekent eigenlijk dat je als huurder akkoord gaat het gehele gehuurde pand te zullen opleveren in de originele staat ( kaal en veegschoon .. ).

Kantoorpand bezemschoon maken en sloopwerk uitvoeren van onder andere:

kantoorpand bezemschoon Den Haag

kantoorpand bezemschoon Den Haag

  • Verwijderen van niet dragende scheidingsmuren,
  • verwijderen van systeemplafonds,
  • verwijderen van tapijt of vloerbedekking,
  • Oude keuken demonteren en verwijderen,
  • sloop en herstel werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren.
  • Verhuizen van meubels of kantoorinventaris.

Wij beschikken over een verhuislift en eigen afvalverwerkingsbedrijf. Wij voeren zelf milieuvriendelijk alle grofvuil af. Daarnaast schenken wij alle bruikbare spullen zoals meubels of overgebleven inventaris aan een goede doel. Deze worden geschonken aan “Weg Geef Stichting”.

Kantoorpand bezemschoon opleveren en tijdelijk alles opslaan in een opslag.

Stel u wilt snel uw kantoorpand bezemschoon opleveren en u heeft nog geen nieuwe onderkomen voor de meubels.. Wij zorgen dan voor maandelijkse opslag. En zullen dan alles netjes demonteren en ingepakt voor u in een opslagbox opslaan tot u weer een nieuwe adres heeft.

Kantoorpand leegmaken en meubels ophalen plus afvoeren

Wij komen ook graag langs voor het ophalen van enkel bureaus of kantoormeubels. Deze ophaaldienst bieden wij omdat u waarschijnlijk nieuwe meubels heeft gekocht en de oude weggehaald moeten worden. Wij komen dan binnen paar dagen langs en nemen tegen een kleine vergoeding alle overgebleven oude kantoormeubels van u over.