Kamer leeg maken in verpleeghuis.

KAMER LEEG MAKEN  VERZORGINGSTEHUIS VERPLEEGTEHUIS LEEG MAKEN EN ONTRUIMEN. BEL 070 – 215 88 23 ( gratis offerte ).

Bij een kamer leeg maken komt meer bij kijken, dan je denkt. En familie vragen om hulp, bij een kamer leeg maken,  is ons ook slecht bevallen. In ons geval was het een kamer leeg ruimen, nadat mijn moeders gezondheid slechter werd. “Mijn moeder woonde al meer dan 10 jaar in een verzorgingstehuis en ze had het daar ontzettend naar haar zin. Iedere dag even bijkletsen met de buren, kopje koffie erbij, in het begin ging ze zelf nog naar de supermarkt. Maar de laatste jaren had ze steeds meer problemen met haar evenwichtsorganen. Daardoor kon ze ineens iets uit haar handen laten vallen, want ze werd duizelig. Dat is natuurlijk allemaal onderzocht en het bleek dat mijn moeder het beste kon worden opgenomen in een verpleegtehuis, gespecialiseerd is het behandelen van deze stoornis. Dat was natuurlijk heel ingrijpend voor mijn moeder : Wij moesten onverwachts de kamer leeg maken…

Mijn gezin en ik  waren  natuurlijk veel al veel bezig met de situatie en daar kwam nu een kamer leeg maken bij…….

Ik wist niet wat er allemaal komt bij kijken bij het kamer leegmaken en opruimen.

Mijn man en ik waren ons suf aan het bellen en regelen voor mijn moeder. Haar nieuwe tehuis is ook nog een stuk verder weg, dus het werd iedere dag een flink stuk langer rijden in de auto. En het gewone leven met werk en kinderen gaat ook gewoon door. Na een paar dagen kwamen we tot de conclusie dat we nog nauwelijks hadden gesproken over het ontruimen van de kamer van mijn moeder. Er moest dus snel iets gebeuren. Wat nu?

kamer leeg maken,verpleegtehuis,verzoringstehuis ontruimen,kamerontruiming den haag

Kamer ontruiming en leeg maken binnen 7 dagen
bel 070-215 88 23

Mijn man heeft toen contact opgenomen met Kamer Leegmaken Haaglanden en een afspraak gemaakt voor een gratis en vrijblijvend gesprek over de kamer leeghalen. Gelukkig kon dat s-avonds, overdag lukt het echt niet bij ons. Ik had van tevoren geen flauw idee waar ik moest beginnen, maar de medewerker van Kamer Ontruimen Haaglanden legde heel duidelijk uit wat zij doen en hoe zij te werk gaan bij een ontruiming. Hij vroeg alles dat van belang was voor het ontruimen van mijn moeder’s kamer.

Het was een hele goede beslissing ze te bellen, in een uur tijd waren al onze vragen beantwoord en we hadden een goed beeld van wat er komt kijken bij het ontruimen van een kamer en wat er allemaal moet worden geregeld.  Ook de kosten werden duidelijk vermeld!

Nog geen dag later ontvingen we een overzichtelijke offerte, met alle afspraken zwart op wit en het afgesproken bedrag gespecificeerd naar werkzaamheden. En de kamer kon ruimschoots voor het verstrijken van de periode worden ontruimd! Gelukkig konden ze ook de abonnementen opzeggen en kleine reparaties in de kamer uitvoeren. Wij waren ontzettend blij dat we in deze hectische periode, de kamer leeg halen konden overlaten aan Kamer Leegruimen Haaglanden! Ze hebben een prima klus verricht, helemaal volgens de afspraken.

 

 KAMER LEEG MAKEN DOOR ONTRUIMINGSBEDRIJF HAAGLANDEN ALS HET SNEL MOET.

WIJ ZIJN NIET DUUR EN EEN GESPREK IS ZELFS GRATIS EN VRIJBLIJVEND. BEL 06 – 38 31 80 14 NU.

Wij verhuizen en maken woningen en kamers leeg en bezemschoon, met name voor senioren. Hierbij gaan we respectvol met de goederen om, we laten niets slingeren en alles gaat vanuit de kamer direct onze vrachtwagen in. Als we een gedeelte van de inboedel uit een kamer opruiming ergens moeten bezorgen is dat geen probleem.

Kamer Leeghalen Haaglanden kan goederen ook tijdelijk voor u opslaan. Dit kan zeer handig zijn, want soms is het onmogelijk om in een paar dagen te beslissen wat er moet gebeuren met zaken die voor u of uw familielid zeer waardevol zijn. Wij slaan de spullen goed, droog en veilig voor u op en u kunt op een rustiger moment beslissen wat ermee moet gebeuren!

Natuurlijk kunnen reparaties na het ontruimen van de kamer worden verricht: hierbij moet u denken aan het vullen van gaten, schilderwerk aan muren of deuren, of het opruimen van tuin of balkon.

Wij werken milieubewust en inboedel die nog goed te gebruiken is brengt Kamer Leegruimen Haaglanden naar diverse goede doelen.

 

VRAGEN OVER HET LEEG MAKEN / LEEGHALEN KAMER WONING?

BEL 070-215 88 23 OF 06 – 38 31 80 14.

NA EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND GESPREK MET ONS ZIJN ZE BEANTWOORD!