HUIS ONTRUIMING DEN HAAG !

Huis Ontruiming Den Haag! gratis door middel van waardevolle inboedel !

Huis Ontruiming Den Haag neemt alle ontruimingszorgen van u GRATIS uit handen. Wij zorgen ervoor dat u zelf niets hoeft te doen en u betaalt er ook niks voor.
Tijdens een huis ontruiming worden wij betaald door de waardevolle spullen en goederen die achter blijven in de woning. Bel 070 – 215 88 23.

Als de waardevolle spullen in verhouding  net zoveel opbrengen als onze te maken kosten voor het ontruimen van een huis, dan is onze service gratis. Het komt namelijk vaak voor dat er diverse antieke meubels in een huis staan. Of een bijzondere waardevolle verzameling. Deze spullen nemen wij dan van u over en als tegenprestatie ontruimen wij uw gehele woning.

 

Huis ontruiming Den Haag tegen Gesloten Beurs :

Het gebeurt namelijk vaak dat meubels en zelfs de gehele inboedel achter blijft. Wij kunnen dan alle werkzaamheden voor de  Huis Ontruiming Den Haag bekostigen door het ontvangen van de waardevolle goederen. Wanneer u kleiner gaat wonen en een deel van uw kostbare spullen achter moet laten, dan kunt u Huis Ontruiming Den Haag gratis uw huis laten ontruimen.

Wij zorgen dat uw woning leeg en bezemschoon wordt opgeleverd, u hoeft dus niets extra bij te betalen. Alle werkzaamheden zijn gratis en met gesloten beurs.

huis ontruiming

Gratis huis ontruiming in Den Haag tegen gesloten beurs, bel 070 – 215 88 23.

 

Wat houd deze gratis huis ontruiming Den haag in:

  • Het huis wordt leeg gemaakt en alle inboedel nemen wij mee.
  • Wij nemen alle huisraad en afval mee en zorgen voor een milieu verantwoordelijke afvoer hiervan.
  • Wij maken het huis bezemschoon : demonteren de lampen,vullen de gaatjes,verwijderen de vloerbedekking enz.
  • Berging of schuur wordt leeg en bezemschoon ontruimd.
  • Wij schenken bruikbare spullen aan een sociaal doel.

 

 Gratis gesprek, gratis offerte!

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten?  U kunt u bellen en wij beantwoorden al uw vragen. Maar wilt u liever een persoonlijk gesprek? Nodig ons uit en wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Bel ons op telefoonnummer 070 – 215 88 23

 

 

 Klik hier om terug te gaan naar de begin pagina !