Hennepkwekerij en wietplantage verwijderen.

HENNEPKWEKERIJ EN WIET PLANTAGES ONTMANTELEN EN OPRUIMEN DEN HAAG.

Hennepkwekerij verwijderen

Hennepkwekerij verwijderen en afvoeren bel 070-215 88 23

Het is de nachtmerrie voor iedere verhuurder om te ontdekken dat hun verhuurde woning is omgebouwd tot een hennepkwekerij en of wietplantage. De eigenaar valt meestal weinig te verwijten aan deze hennepkwekerij en of wietplantage. Als alle papieren en of contacten in orde zijn wordt de woning normaal verhuurd en de eigenaar heeft daarna weinig zicht in wat er in de woning gebeurt.Vaak gaat dit lange tijd goed, totdat er opeens geen huur meer wordt betaald. Opeens zijn de huurders met de noorderzon vertrokken en laten een puinhoop achter in de woning. Of de politie komt u melden dat er een hennepkwekerij en of wietplantage is aangetroffen in uw woning.

 

HENNEPKWEKERIJ OPRUIMEN? WIETPLANTAGE AFVOEREN EN OPRUIMEN? BEL 070 – 215 88 23 VOOR EEN PRIJSINDICATIE. WIJ KOMEN DIRECT LANGS EN BIEDEN U DE JUISTE HULP.

Hennepkwekerij verwijderen

koop huurwoning hennepkwekerij en wietplantage verwijderen bel ons 070-215 88 23

 

Hennepkwekerij of wietplantage opruimen is een lastige klus : er zijn bijna altijd extra installaties in de woning gebouwd. Meestal illegaal en zeer gevaarlijk, bijvoorbeeld elektriciteitsleidingen om stroom af te tappen. Ook is er vaak sprake van directe schade aan muren, vloeren en plafonds, omdat er gaten in zijn gemaakt voor elektriciteitsleidingen en luchtafvoerkanalen. Dan zijn er nog chemische stoffen aanwezig en vaak grote hoeveelheden aarde en of cocosbast. Wietplanten hebben een warme en vochtige omgeving nodig en dat veroorzaakt schimmels en ongedierte in de woning.  Omdat hennepplanten veel water nodig hebben worden irrigatiesystemen aangelegd in de woning.

Gaat er iets fout in de systemen, dan ontstaat er een lekkage die zeer ernstig kan worden. Zeker als er niemand in de woning aanwezig is om de watertoevoer af te sluiten. Verzekeraars kunnen ook weigeren om brand- of waterschade te vergoeden, als dit het gevolg is van een kweekplaats voor hennep. De eigenaar is niet de enige gedupeerde. Het imago van de buurt gaat achteruit bij ontdekking van een kweekplaats voor marihuana!

JURIDISCHE GEVOLGEN bij ontdekking van een hennepkwekerij.

Als er een hennepkwekerij in uw woning word aangetroffen dan heeft dit ook juridische gevolgen voor u als eigenaar. U wordt verhoord door de politie en kan financieel aansprakelijk worden gesteld.

Volgens een uitspraak in 2009 van de Raad van Staten is een eigenaar verantwoordelijk, omdat hij of zij de plicht heeft na te gaan wat er in het verhuurde pand gebeurt.  U zult dus ook een goede juridisch adviseur moeten inschakelen om u hierbij terzijde te staan! Dit kost allemaal veel tijd en geld en dan moet ook de woning nog ontruimd worden en in de originele staat worden teruggebracht.

 

Hennepteelt en wiet plantages verwijderen in den haag

Wij verwijderen hennepteelt en wietplantages in Den Haag. Snel en goedkoop, uw afval en rommel opgeruimd en woning leeg en bezemschoon opgeleverd in een mum van tijd.

 

Als in een pand een kweekplaats voor hennep word aangetroffen, dan wordt het huurcontract door de rechter beëindigd. Het is in het belang van de eigenaar van de woning waar een marihuanakwekerij is aangetroffen, om de woning zo snel mogelijk te ontruimen en te verhuren!!

Een leeg pand brengt niets op! Bel daarom HENNEPKWEKERIJ ONTRUIMEN voor een duidelijke en overzichtelijke offerte. Wij maken uw pand in korte tijd weer volledig geschikt voor verhuur of verkoop. U kunt zich dan richtten op de juridische en administratieve afhandeling van de situatie! Wij zorgen ervoor dat de woning wordt leeg geruimd, opgeruimd en hersteld en zo snel mogelijk wordt teruggebracht in de originele staat. Wij doen dit op discrete en milieuvriendelijke wijze!

Het ontruimen van een hennepkwekerij in een woning is een gevaarlijke en tijdrovende klus. Er is vaak illegaal elektriciteit afgetapt en soms zijn er boobytraps aangelegd. HENNEPKWEKERIJ ONTRUIMEN weet precies hoe zo’n klus moet worden aangepakt. Bel ons daarom en wij klaren snel en vakkundig de klus voor u!!

HOE GAAT HENNEPKWEKERIJ ONTRUIMEN DEN HAAG TE WERK?

  • alle apparatuur en installaties worden ontkoppeld, ontmanteld en verwijderd.
  • aarde, plastic potten en andere afval wordt  afgevoerd.
  • alle lampen, afzuigsystemen, koolstoffilters en overige apparaten worden gedemonteerd en verwijderd.
  • illegale elektrische circuits en randapparatuur worden door geschoold personeel verwijderd en afgevoerd.
  • de woning word in originele staat teruggebracht: gaten en beschadigingen worden gerepareerd, muren en deuren worden geschilderd en ook kunnen wij eventueel nieuwe vloerbedekking leggen, bijvoorbeeld laminaat, tapijt of vinyl.

 

Meer info over Hennepkwekerij opruimen en afvoeren bel 070 – 215 88 23.

Wij merken dat het vaak een grote opluchting is voor de verhuurder als het ontmantelen van een wietkwekerij achter de rug is en het pand weer in gebruik kan worden genomen.Dit helpt om een vervelende periode af te sluiten en weer vooruit te  kijken. Hoe eerder u op dit punt bereikt, hoe beter! Een leegstaande woning levert u geen geld op. HENNEPKWEKERIJ ONTRUIMEN zorgt ervoor dat  de woning weer geld gaat opbrengen!

Dat kan bij ons in zeer weinig tijd: een offerte leveren wij binnen 24 uur en de ontruiming zelf is mogelijk binnen 48 uur.

BEL  070 – 215 88 23 of 06  of 06 38 31 80 14 VOOR EEN GRATIS EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE!

 

goedkoop en snel uw hennep of wiet plantage verwijderen den haag

Snel en goedkoop uw hennepplantage verwijderen in Den Haag.

 

Onze expert komt bij u langs in het pand waar de wietkwekerij is aangetroffen en bekijkt samen met u de situatie.

Hij geeft in het gratis en vrijblijvende gesprek aan wat de kosten zijn en bespreekt wanneer u de ontruiming wil laten plaatsvinden.

Binnen 24 uur ontvangt u onze duidelijke en overzichtelijke offerte waarin alle afspraken en kosten staan vermeld!

 

Bij HENNEPKWEKERIJ ONTRUIMEN is een afspraak een afspraak!

Als u akkoord gaat met onze offerte voeren wij de werkzaamheden uit zoals afgesproken.

Na de oplevering maken wij samen u een inspectie van de woning. U KRIJGT BESLIST GEEN KOSTEN ACHTERAF!

Meer info of een afspraak maken bel 070 – 215 88 23.