PAND ONTRUIMING DEN HAAG.

Pand Ontruiming Den Haag biedt u de professionele hulp en  advies bij het verhuizen en leegruimen van panden. Bel 070- 215 88 23. Ook verhuizingen doen wij.

Wanneer u pand ontruiming Den Haag belt, spreekt u rechtstreeks met onze vakman. Wij maken dan graag een afspraak om bij u langs te komen en u een gratis vrijblijvende offerte te overhandigen.

Wij komen bij u langs om een inschatting te maken voor de hoeveelheid werkzaamheden, hoeveel mensen er nodig zijn om de inboedel in te pakken. Hoeveel grof huisvuil er moet worden afgevoerd. We bekijken of het om een pand gaat op een bepaalde verdieping. Hoe de toegankelijkheid is naar de te ontruimen woning of pand, is er wel een lift aanwezig, hoe hoog ligt de ruimte? Tijdens het bezoek wordt samen met u een afspraak gemaakt over de dag waarop de inboedel ingepakt en opgehaald wordt. Die dag wordt ook alle rommel opgeruimd.

 

Inboedel bij ontruiming.

Heeft u inboedel die u kwijt wil? Pand Ontruiming Den Haag koopt uw waardevolle inboedel op. U krijgt een scherpe prijs van ons. Meubels en andere bruikbare goederen die u kwijt wil, schenken wij graag aan sociale doelen. Dit doen wij regelmatig. Zo helpt u ook mee om de kwaliteit van het leven te verbeteren van de sociaal zwakkeren in onze maatschappij. Dus als u uw inboedel opgeruimd wil hebben, staat Pand Ontruiming Den Haag klaar voor u!

 

pand ontruiming den haag

Pand ontruiming Den Haag bel 070-215 88 23

Opruimen na de klus.

Na het ophalen van de goede spullen zorgen wij ook voor het meenemen van alle grofvuil en ander rommel in de woning. Pand ontruiming Den Haag garandeert daarbij dat de ruimte bezemschoon achterblijft : helemaal opgeruimd en schoon. De vloerbedekking wordt verwijderd, kroonsteentjes worden geplaatst waar de lampen worden verwijderd, de gaten groter dan 1 cm worden dicht gemaakt, de raam decoraties worden verwijderd z.a.  gordijnen, gordijnrails en luxaflex, lamellen. Kleine reparatie en schilderwerk wordt ook uitgevoerd.

Pand ontruiming Den Haag garandeert dat uw pand bezemschoon achterblijft.

Na onze werkzaamheden is de ruimte bezemschoon. De nieuwe bewoner kan zo het pand in. We ontruimen geheel volgens de regels van de woningbouwcorporatie, de makelaar, de nabestaanden of de eigenaar. Moet de badkamer of keuken schoongemaakt worden? Dan doen wij ook voor u. Dus klanttevredenheid gegarandeerd!

 

Wij werken voor particulieren en bedrijven, in heel Nederland. Behalve woning- en spoedontruimingen doen wij ook deel- en zakelijke pandontruimingen. Bel ons nu op 070- 215 88 23 en vraag een gratis offerte aan.