Bedrijfspand Leegruimen

Bedrijfspand leegruimen, opruimen & bezemschoon leeg maken.

Bedrijfspand zoals kantoor of schoolgebouw leegruimen, bel nu 070 – 215 88 23

Woningruimte & Bedrijfspand Leegruimen Den Haag neemt al uw opruim zorgen uit handen!

Bedrijfspand leegruimen en bezemschoon maken

Bedrijfspand leegruimen Den Haag biedt u de totaaloplossing bij het opruimen,ontruimen, bezemschoon maken van uw bedrijfsruimte.

 

Bedrijfspand leegruimen Den Haag is de totaaloplossing voor uw verhuizing, de totale opruiming erna en bezemschoon opleveren van uw woning, kantoor of gehele bedrijfspand. Ook het afvoeren van inboedel, huisraad of kapotte vuilstort kunnen wij verzorgen.

Bedrijfspand & Kantoorpand ontruiming Den Haag biedt u naast hulp voor het ontruimen ook de volgende werkzaamheden aan :

  • opruim- en herstelwerkzaamheden.
  • Afvoeren en opruimen met onze verhuisauto`s.
  • Inzetten van onze verhuislift tot 8 etage hoog.
  • Opslag voor korte of langere termijn.
  • Schilderswerkzaamheden.
  • Schoonmaakwerkzaamheden, ook  gevelreiniging.
  • Contant geld voor uw waardevolle spullen.

 

KANTOORPAND ONTRUIMEN? BEL ONS VOOR EEN GRATIS OFFERTE OP 070- 215 88 23.

Omdat geen één verhuizing en ontruiming hetzelfde is, inventariseert onze expert uw inboedel en beoordeelt de verhuissituatie van de huidige ruimte naar de nieuwe. Hij bespreekt samen met u de diverse mogelijkheden en legt uw voorkeuren vast.

 

Naast een  goede planning en een correcte wijze van afhandeling garanderen wij u dat er geen meerkosten  in rekening worden gebracht. Vaak zelfs ontvangt u nog een vergoeding voor de waardevolle spullen die door ons moeten worden afgevoerd. Tevens ontvangt u pas na het voltooien van de werkzaamheden de factuur voor de gemaakte kosten.

Bedrijfspand en kantoorruimte ontruiming Den Haag bezit alle benodigde vergunningen en moet zich aan strenge regels houden. Op de uitvoering van deze regels wordt zij gecontroleerd. Onze medewerkers zijn dagelijks op pad en werken met veel kunde en enthousiasme, maar vooral met veel plezier in het vak. We werken in heel Nederland en hebben geen wachttijden. Per regio zetten wij onze mankrachten in!

 

Uw kantoorruimte moet met spoed ontruimd en verhuisd worden? Bel 070 – 215 88 23.

Gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen naar een andere locatie? Heeft u een flexibele bedrijf nodig om de algehele verhuizing en opruiming te doen? Moet dat met spoed? Wij helpen u graag daarbij. Wij bieden u een spoedservice aan. Bel ons gerust en stel ons al uw vragen. Geheel gratis. We komen ook graag langs om al uw vragen te beantwoorden, vrijblijvend.

 

 Klik hier om terug te gaan naar de begin pagina !